کلوچه کدو حلوایی – سیری در ایران



کوکی کدو حلوایی یک دسر پاییزی است که می توان آن را به عنوان میان وعده عصرانه یا میان وعده همراه با چای میل کرد و میل کرد. کوکی کدو حلوایی برای شب یلدا هم استفاده می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی و درست کردن آن را یاد بگیرید و سفره یلدای متفاوتی داشته باشید. مواد لازم: کدو حلوایی: 1 تکه کوچک، آرد سفید: 4 پیمانه، شیر پرچرب: 2/3 پیمانه، آب ولرم: 1/4 پیمانه، شکر: 1 پیمانه، تخم مرغ: 1، دارچین: 1/2 قاشق چایخوری، جوز هندی: نوک قاشق یک قاشق چایخوری نمک: نوک قاشق چایخوری خمیر مایه فوری: 2 قاشق غذاخوری کره: 50 گرم مواد لازم برای لایه میانی مغز گردو: 1/2 فنجان پوره کدو تنبل دسته فرانسوی: 2 قاشق غذاخوری شکر: 2 قاشق غذاخوری دارچین: 1/1 قاشق چایخوری جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری گلاب: 2 قاشق غذاخوری مواد لازم برای دستمال شیرینی کدو حلوایی زرده تخم مرغ: 1 شیر: 1 قاشق چایخوری روغن: 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ: 1 قاشق چایخوری طرز تهیه شیرینی کدو حلوایی به عنوان دسر شب یلدا یا شب یلدا. ابتدا باید خمیر کوکی را درست کنید. سپس لایه میانی را آماده کرده و داخل خمیر قرار دهید. در انتها مواد دستمال را روی شیرینی ها گذاشته و در فر قرار دهید تا بپزند. برای پخت کلوچه می توانید از طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی بدون فر نیز استفاده کنید. در مرحله اول طرز تهیه شیرینی کدو حلوایی، کدو را شسته و بدون اینکه پوست آن را بردارید، آن را از وسط نصف کنید. سپس دانه های کدو تنبل را بیرون آورده و کدوها را به قطعات بزرگ برش دهید. تکه های کدو تنبل را در قابلمه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. کدوها را بپزید تا کاملا نرم شوند و پوستشان به راحتی جدا شود. آب اضافی گلدان باید تخلیه شود. بعد از پخت کدو حلوایی، کدوهای پخته شده را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آن ها را بزنید تا کاملا پوره شوند. می توانید از چرخ گوشت هم استفاده کنید، اما هرچه پوره ها نرم تر باشند، نتیجه بهتری حاصل می شود. پوره ها را کنار بگذارید. در این مرحله از تهیه شیرینی کدو حلوایی، آب ولرم را با 1 قاشق غذاخوری شکر و مایه خمیر در یک کاسه حل کنید. روی لیوان را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خمیر مایه شکل بگیرد. در حین شکل گیری مایه، کره را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید کره به آرامی ذوب شود. شیر را به کره ذوب شده اضافه کنید و بقیه شکر را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا دانه های شکر در شیر حل شود. حرارت را خاموش کنید و مواد شیر را کنار بگذارید تا کاملاً با محیط هم دمای شود و اصلا داغ یا ولرم نباشد. هسته کوکی کدو حلوایی در این مرحله از طرز تهیه کوکی های هسته کدو، تخم مرغ را در ظرفی شکسته و خمیر مایه را به آن اضافه کنید. پودر دارچین، جوز هندی و نمک را به آن اضافه کنید. سپس نوبت به اضافه کردن پوره کدو تنبل می رسد. در آخر مخلوط شیر و شکر و کره را به ظرف اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید. نیازی به همزن نیست، می توانید با قاشق مواد را ترکیب کنید. آرد را دو بار از صافی ریز رد کنید و در چند مرحله به تدریج به پوره اضافه کنید. هر بار که آرد را اضافه می کنیم، مواد را با هم ورز می دهیم. بسته به نوع آرد ممکن است نیاز به استفاده از آرد کم یا زیاد داشته باشید. وقتی مخلوط یا مخلوط کوکی کدو حلوایی منسجم باشد و شل یا سفت و ترک خورده نباشد، به این معنی است که خمیر شما آماده است. بعد از آماده شدن خمیر، سطح داخلی یک کاسه را با کمی روغن یا کره چرب کنید. خمیر را داخل آن بریزید و روی آن را با یک پارچه نخی تمیز یا سلفون بپوشانید. خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید. در این مدت حجم خمیر دو برابر می شود. در این فاصله مواد میانی کوکی ها را آماده کنید. برای تهیه مواد میانی کوکی کدو حلوایی، گردوها را کاملا چرخ کرده و در ظرفی بریزید. سپس 2 قاشق از پوره کدو تنبل را که کنار گذاشته اید به همراه گلاب، جوز هندی، دارچین و شکر اضافه کنید. مواد را با قاشق کاملاً هم بزنید تا یکدست شوند. در این مرحله از طرز تهیه شیرینی کدو حلوایی، فر را روشن کرده و روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. در سینی فر کاغذ روغنی بریزید و با قلم مو روی آن را با کمی روغن یا کره چرب کنید. سپس خمیر استراحت کرده را کمی ورز دهید و به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید. خمیر شیرینی را در کف دست خود بغلتانید و داخل آن را سوراخ کنید. مواد میانی را داخل خمیر بریزید و دوباره بین دستانتان بغلتانید. سپس کوکی ها را بین دستان خود فشار دهید تا کمی صاف شوند. شیرینی ها را در سینی فر قرار دهید. همه کوکی ها را به همین ترتیب آماده کرده و در سینی فر قرار دهید. دستمال کوکی ها وقتی همه کوکی ها را آماده کردید، یک پارچه نخی تمیز روی آنها بگذارید و 15 دقیقه دیگر استراحت دهید تا کمی پف کنند. در این فاصله مواد دستمال را آماده کنید. در ظرفی زرده تخم مرغ را با شیر و روغن و زعفران دم کرده مخلوط کرده و با قلم مویی که از دستمال تهیه شده روی کلوچه ها بمالید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. در این مرحله از طرز تهیه شیرینی کدو حلوایی، سینی را در فر قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک کاسه پر از آب در کنار سینی قرار دهید تا با حرارت داخل فر بخار شود و محیط داخل فر مرطوب شود. اجازه دهید شیرینی ها به مدت 20 دقیقه در فر بپزند تا آماده شوند. سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و سرو کنید. طرز تهیه بیسکویت کدو حلوایی بدون فر برای تهیه شیرینی کدو حلوایی بدون فر، پس از تهیه شیرینی به روش بالا و پر شدن داخل آن با مغز گردو، یک قابلمه بزرگ را روی شعله گاز قرار دهید و درب آن را ببندید. شیرینی ها را مانند روش قبل در سینی فر قرار دهید. کف قابلمه را یک پایه فلزی قرار دهید و سینی را روی پایه قرار دهید. دوباره درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید شیرینی ها به مدت 30 دقیقه در قابلمه بپزند و تا زمان پخت درب قابلمه را باز نکنید. بعد از پخت شیرینی ها، آنها را سرو کنید. نکات و ترفندهای طرز تهیه شیرینی کدو حلوایی برای تهیه کوکی کدو حلوایی با ماست به جای شیر از ماست رقیق شده استفاده کنید. می توانید به جای مغز گردو از شکلات استفاده کنید. برای تهیه کوکی کدو حلوایی شکلاتی، می توانید از چیپس های شکلاتی برای روی کوکی ها استفاده کنید. یا 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو به داخل کوکی ها اضافه کنید. برای تهیه شیرینی کدو حلوایی بدون کره، کره را با روغن قنادی صاف جایگزین کنید. حلوای، ​​خورش کدو حلوایی، کیک کدو حلوایی و انواع دسرها استفاده می شود. خمیر شیرینی را زیاد ورز ندهید تا کلوچه های کدو حلوایی پف کنند. بگذارید خمیر کاملا استراحت کند. تا زمانی که کلوچه ها پخته نشده اند در فر را باز نکنید. به عنوان لایه میانی کوکی کدو حلوایی می توانید از انواع مغزها، شکلات و ادویه هایی مانند دارچین، زنجبیل، هل و … استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید