طرز تهیه زیتون کبابی خوشمزه


دستور تهیه زیتون کبابی خوشمزه را در این مطلب قرار داده ایم. زیتون کبابی یا کبابی زیتون های گرم و گرم هستند، علاوه بر اینکه بافت نرم تری دارند، به دلیل گرما طعم بهتری نیز دارند. برای تهیه زیتون کبابی به ابزار و مواد گران قیمت نیاز ندارید و زمان زیادی هم برای تهیه زیتون صرف نمی شود. مواد لازم: زیتون شکم پر یا زیتون سیسیلی: 2 لیوان با دسته فرانسوی، روغن زیتون فرابکر: 2 قاشق غذاخوری، فلفل سیاه: 2 قاشق چایخوری، نمک دریایی: 2 قاشق چایخوری، پوست لیمو (رنده شده): 1 قاشق چایخوری، جعفری تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری، سیخ چوبی: به اندازه طرز تهیه زیتون کبابی. برای تهیه زیتون کبابی ابتدا باید زیتون را با نیمی از موادی که دارید مزه دار کنید. سپس آنها را به سیخ بکشید و روی زغال یا آتش کباب کنید. بعد از کباب کردن دوباره آنها را با بقیه مواد مزه دار کنید و در کنار غذای اصلی به صورت گرم سرو کنید. در مرحله اول طرز تهیه زیتون کبابی به صورت گرم سیخ های چوبی را در آب خیس کنید تا کل سیخ در آب باشد. و کاملا خیس بخورید 30 دقیقه طول می کشد تا سیخ ها خیس شوند. سپس زیتون های بدون هسته یا زیتون های شکم پر را در ظرفی با اندازه مناسب بریزید. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق چایخوری فلفل به آن اضافه کنید. همه مواد را به آرامی مخلوط کنید تا زیتون ها با روغن زیتون، نمک و فلفل آغشته شوند. سپس زیتون های طعم دار شده را به سیخ بکشید. وقتی زیتون ها آماده شد، آن ها را روی کباب زغالی یا گازی قرار دهید. از هر طرف باید به مدت 5 تا 7 دقیقه روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا نرم و آماده شوند. در مرحله آخر طرز تهیه زیتون کبابی، سیخ ها را از روی گریل بردارید. زیتون ها را از سیخ خارج کرده و در ظرفی بریزید. نمک، فلفل و روغن زیتون باقی مانده را به زیتون ها اضافه کنید. سپس پوست لیمو رنده شده و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. این زیتون های کبابی آماده را با غذا به صورت گرم سرو کنید. طرز تهیه زیتون کبابی با سرکه در فر. مواد لازم: زیتون بدون هسته: 1 کیلوگرم. سیر: 3 حبه. سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری. فلفل تند: 1 عدد گوجه فرنگی خشک: 10 برگ (یا پودر گوجه فرنگی). برای تهیه زیتون کبابی به این روش باید زیتون ها را بدون چاشنی کبابی کنید و سپس در فر قرار دهید. سپس زیتون ها را در بطری بریزید و چند روز با سایر مواد و آب جوشیده نگه دارید تا کاملا طعم دار شوند. در این روش زیتون کبابی به صورت سرد همراه با ترشی و سایر چاشنی ها سرو می شود. برای تهیه زیتون کبابی در فر مراحل زیر را انجام دهید. برای تهیه زیتون کبابی به این روش از زیتون بدون هسته استفاده کنید و یا اگر زیتون شما هسته دارد، هسته ها را با ته چین جدا کنید. فر را روشن کنید و روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. تابه یا سینی گریل را روی حرارت قرار دهید. بگذارید تابه داغ شود. سپس زیتون ها را کف تابه بچینید. سعی کنید زیتون ها را روی هم قرار ندهید و مطمئن شوید که همه آنها با سطح تابه تماس دارند. زیتون ها را با انگشت یا پشت قاشق فشار دهید تا خطوط گریل روی زیتون ها بیفتد. دو طرف زیتون ها را به همین ترتیب کبابی کنید. سپس زیتون ها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. در این مرحله از طرز تهیه زیتون کبابی در فر، زیتون های کبابی را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند. سپس آنها را در یک ظرف شیشه ای تمیز و استریل قرار دهید. گوجه فرنگی خشک، حبه های سیر پوست کنده، فلفل تند، نمک، رزماری و سرکه را به زیتون اضافه کنید. تمام مواد داخل بطری را با آب جوش سرد شده بپوشانید. درب بطری را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود. بطری را به مدت 3 روز در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. در این مدت طعم ها به سمت زیتون ها می رود. سپس می توانید آنها را سرو کنید. بعد از باز کردن دربطری، زیتون های کبابی را در یخچال نگهداری کنید. تکنیک های طرز تهیه زیتون کبابی برای تهیه زیتون کبابی به دنبال زیتون های بزرگ و غلیظ و سفت باشید. بهتر است زیتون کبابی را از زیتون سبز انتخاب کنید. زیرا زیتون سیاه نرمتر است و به سرعت شکل خود را از دست می دهد. البته با زیتون سیاه هم می توانید زیتون کبابی درست کنید. برای تهیه زیتون کبابی بهتر است از زیتون بدون هسته استفاده کنید. البته زیتون های پر شده با فلفل هالاپینو، پنیر آبی و پنیر پروولون نیز گزینه های خوبی هستند و طعم بی نظیری را ارائه می دهند. زیتون های بسته بندی شده در بطری های شیشه ای برای کباب کردن زیتون بهتر از زیتون های کنسرو شده هستند. می توانید زیتون را روی سیخ های چوبی کبابی کنید. آنها را نازک برش دهید و سپس کبابی کنید. در این صورت زیتون کبابی شما خوشمزه تر می شود. اگر از سیخ های چوبی برای کباب کردن زیتون استفاده می کنید، حتما سیخ ها را از قبل 30 دقیقه در آب سرد خیس کنید تا نسوزند و طعم زیتون خراب نشود. زیتون کبابی روی باربیکیو گرم سرو کنید. یا اگر آنها را در یخچال نگهداری کرده اید، قبل از سرو در مایکروویو گرم کنید. زیتون کبابی داغ را با پوست لیمو، پودر فلفل سیاه یا قرمز، نمک دریایی و جعفری تازه تزیین کنید. این کار را فقط تا زمانی انجام دهید که علائم گریل روی زیتون ظاهر شود. آنها را زیاد کباب نکنید. زیرا طعم آنها تلخ و ناخوشایند می شود یا بافت آنها آسیب دیده و له می شود. بسیاری از افراد از زیتون به شکل ترشی، زیتون شور و زیتون پرورشی همراه غذا یا در انواع سالاد استفاده می کنند. اما خوردن زیتون گرم با طعم کبابی یکی از لذت هایی است که شاید بسیاری از افراد آن را تجربه نکرده باشند. در آخر به شما پیشنهاد می کنم با 30 خاصیت شگفت انگیز زیتون آشنا شوید. زیتون کبابی خانگی طرز تهیه زیتون کبابی نویسنده: اسلوب

دیدگاهتان را بنویسید