طرز تهیه تکین آلوم اسفناج، یک تکین متفاوت و خوشمزه



در این مطلب دستور تهیه تکین آلو اسفناج، تکین تکین متفاوت و خوشمزه را قرار داده ایم تا به لیست غذاهای هفتگی یا حتی به لیست غذاهای مهمانی شما اضافه شود. تکین آلو اسفناج یک غذای سنتی و لذیذ ایرانی است مانند خورش اسفناج آلو که به دلیل طعم لذیذ و ظاهر اشتها آورش بسیار محبوب است. می توانید هم از مرغ و هم از گوشت استفاده کنید و آن را به صورت گیاهی تهیه کنید. با ما بمان. در این مطلب خواهید خواند: طرز تهیه اسفناج تکین آلو با مرغ مواد لازم: برنج: 3 فنجان فرانسوی دسته دار اسفناج: 1 کیلوگرم سینه یا ران مرغ: 5 تکسیر: 3 عدد آلو بخارا یا آلو بخارا: 1 فنجان فرانسوی با دسته پیاز: 2 عدد زرده تخم مرغ: 2 عدد ماست خلاصه: 6 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده: به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبه: به مقدار طرز تهیه: اسفناج تکه آلو با مرغ یکی از خوشمزه ترین هاست. انواع مرغ و گوشت تکین که می توانید با ران و سینه مرغ تهیه کنید. در مرحله اول طرز تهیه اسفناج آلو تکین با مرغ، باید برنج را شسته و چندین بار آبکشی کنید. سپس آن را در ظرفی حاوی آب و مقداری نمک بریزید تا چند ساعت در آب خیس بخورد. بعد از خیس کردن برنج، در این مرحله از طرز تهیه اسفناج آلو با مرغ، باید آلوها را بشویید و در صورت تمایل هسته آنها را جدا کنید. برای اینکه آلوها کمی نرم شوند باید آنها را در آب بریزید. برای طعم دادن به آلو و اسفناج می توانید از مخلوط قیسی در کنار آلو استفاده کنید. در این مرحله از طرز تهیه تکین باید مقداری روغن در تابه بریزید. سپس مرغ ها را در روغن سرخ کنید. مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران آب شده را به مرغ ها اضافه کنید. پس از چاشنی زدن به مرغ ها، یک عدد پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کرده و به مرغ ها اضافه کنید. نصف لیوان آب داخل تابه بریزید و پس از اضافه کردن برگ بو، درب تابه را بگذارید تا روی حرارت ملایم بپزد. پخت مرغ به این روش حدود 1 ساعت طول می کشد. پس از پختن مرغ ها باید صبر کنید تا کمی خنک شوند. سپس استخوان های مرغ را جدا کرده و به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید. در این مرحله ابتدا باید پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر را خرد یا رنده کرده و به پیاز اضافه کنید. اجازه دهید عطر سیر بیرون بیاید و کمی تفت دهید. بعد از سرخ شدن سیر و پیاز، در این مرحله از طرز تهیه آلو تکین با اسفناج، باید اسفناج شسته و خرد شده را به تابه اضافه کنید. تفت دادن اسفناج فقط باید برای حذف آب اضافی کافی باشد. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. سپس باید ماست را با زرده تخم مرغ ترکیب کرده و کمی زعفران به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود. برای خوشبو شدن بیشتر می توانید مقداری گلاب نیز به مواد تکین اضافه کنید. در این مرحله از تهیه اسفناج آلو تکین با مرغ باید برنج را در آب جوش ریخته و آبکش کنید. سپس یک لایه برنج در قابلمه بریزید و یک لایه مخلوط اسفناج، آلو و مرغ را روی آن قرار دهید. در هر مرحله برنج را کمی فشار دهید و این کار را ادامه دهید تا تمام مواد تمام شود. بعد از اینکه پایه را آماده کردید، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید برنج شما ۱۵ دقیقه روی گاز بماند سپس نصف لیوان آب را با مقداری روغن یا کره مخلوط کرده و روی برنج بریزید. حدود 45 دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد و آماده شود. در آخر ته چین را برگردانید و روی آن را با خلال، زرشک یا هر چیزی که دوست دارید تزئین کنید. طرز تهیه اسفناج تکین آلو با گوشت معمولاً اسفناج تکین آلو با مرغ درست می شود اما در صورت تمایل می توانید به جای مرغ از تکه های گوشت کبابی یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید. طرز تهیه اسفناج تکین آلو با گوشت درست مثل طرز تهیه غذا با مرغ است فقط باید به جای مرغ از گوشت استفاده کنید. اگر از گوشت چرخ کرده برای تکین استفاده می کنید، می توانید گوشت را با سیر مخلوط کرده و پیاز سرخ کنید و سپس به همراه اسفناج و آلو به صورت لایه لایه روی برنج بریزید. سپس مانند روش قبل برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب بجوشد. خورش آلو اسفناج نیز طعم بی نظیری دارد. طرز تهیه تکین در فر. اگر اسفناج آلو تکین را در فر درست می کنید، می توانید مواد برنج را لایه لایه در قالب مناسب بریزید و روی قالب را با فویل بپوشانید تا برنج خوب بپزد. سپس فر را حدود 15 دقیقه از قبل گرم کنید و قالب را با دمای 170-175 درجه سانتیگراد به مدت 1-1/5 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید. در مرحله آخر پخت فویل را بردارید تا کف چین شما طلایی شود. توجه داشته باشید که هر چه دمای فر کمتر باشد، خمیرتان خوش طعم تر و خوش رنگ تر می شود. اگر می خواهید روی پوسته شما کاملا طلایی شود، می توانید گریل را بعد از پخت به مدت 15 دقیقه روشن کنید تا ته کرست طلایی و خوش رنگ شود. نکات و ترفندهای طرز تهیه اسفناج تکین آلو می توانید برای خوشمزه شدن تکین 2 قاشق غذاخوری شوید اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید به جای زرده از تخم مرغ کامل استفاده کنید. سینه مرغ برای درست کردن ته چین مناسب تر است. در صورت تمایل می توانید از اسفناج کم و بیش در این غذا استفاده کنید. برای تهیه آلو تکین با اسفناج بهتر است از ماست غلیظ استفاده کنید. اگر گیاهخوار هستید یا علاقه ای به خوردن گوشت و مرغ ندارید، می توانید اسفناج تکین آلو را به صورت سبزی و بدون گوشت تهیه کنید. باید چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود تا ته چین برگردد. سپس آن را در ظرفی بزرگتر از قابلمه یا قالب قرار دهید تا ته چین کاملا برگردد. یکی از مهم ترین ترفندها این است که بعد از هر مرحله وقتی مواد را داخل قابلمه یا قالب می ریزید باید با پشت قاشق فشار دهید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند و در آخر بتوانید ته ظرف را بردارید. راحت تر در قالب تا می شود. فراموش نکنید قبل از ریختن مواد زیر در قابلمه یا قالب، آن را خوب چرب کنید. هر چه زعفران در غذا بیشتر باشد، لذیذتر و لذیذتر می شود. در صورت تمایل می توانید این ته چین را بدون گوشت درست کنید و سپس از گوشت سرخ شده برای غذا استفاده کنید. برای اینکه ته چین راحتتر از قالب خارج شود، حتما روی برنج مقداری روغن بریزید و قبل از برداشتن ته چین، برنج اطراف را با نوک چاقو جدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید