روند جدید در مهمان نوازی



بازیگران صنعت مهمان‌نوازی باید در تمام نقش‌های خود در سیستم غذایی تجدید نظر کنند و سعی کنند راه‌هایی برای ارائه غذای پایدارتر به مهمانان بیابند و در عین حال سفری به سمت رژیم‌های غذایی پایدارتر ارائه دهند. غذا همیشه نقش اصلی را در صنعت مهمان نوازی ایفا کرده است. بارزترین مثالی که این واقعیت را نشان می دهد، اهمیت روزافزون بازار گردشگری آشپزی است. طبق اطلاعات بازار آینده، تا سال 2032، انتظار می‌رود که این رقم از 4530.9 میلیارد دلار فراتر رود، که به معنای نرخ رشد سالانه ترکیبی تقریباً 16.6 درصد در سال است. علاوه بر این، در مورد گردشگری آشپزی، روندهای جدیدی در حال ظهور است. در واقع، مسافران در مورد تاثیر مصرف خود تجدید نظر می کنند، گیاهخواران، گیاهخواران و انعطاف پذیران جذابیت زیادی در گردشگری غذا پیدا می کنند. سال 2022 نشان داده است که سیستم غذایی ما چقدر در برابر حوادث شدید آسیب پذیر است. قیمت مواد غذایی در سراسر جهان به دلیل جنگ در اوکراین افزایش یافته است، اما این تنها دلیل نیست. رویدادهای شدید آب و هوایی، مانند خشکسالی، سیل و طوفان گرما، بر تولید مواد غذایی فشار وارد کرده، عرضه را محدود کرده و قیمت ها را بالا نگه داشته است. به عنوان مثال، موج گرما می تواند برداشت غلات امسال را نسبت به فصل گذشته تا 5 درصد در اتحادیه اروپا کاهش دهد. در چین، خشکسالی قابل توجهی نیز تولید مواد غذایی را تهدید می کند و سیستم غذایی را تحت فشار قرار می دهد. در صورتی که برخی از اثرات تغییرات آب و هوایی به راحتی با چشم انسان قابل مشاهده است. با این حال، اثرات آنها به همان اندازه نگران کننده است. جمعیت زنبورها در حال کاهش است، به این معنی که تعداد کمتر و کمتری از آن حشرات قادر به انجام کار خود خواهند بود. گرده افشانی گیاهانی که بدون شک غذای واقعی برای انسان هستند و در واقع «به ویژه زنبورها مسئول گرده افشانی حدود 90 محصول تجاری تولید شده هستند» در میان گیاهان دیگر. بازگشت به یک چیز خوب کاهش مصرف گوشت با وگان (گیاهخواری) یا انعطاف پذیر بودن حداقل دو فایده برای سیستم غذایی ما خواهد داشت. بیایید بریتانیا را به عنوان مثال در نظر بگیریم. با دانستن اینکه غذاهای حیوانی 57 درصد از گازهای گلخانه ای کشاورزی را در مقایسه با 29 درصد برای غذاهای گیاهی در بریتانیا تشکیل می دهند و در حال حاضر، 85 درصد از زمین های کشاورزی بریتانیا به عنوان مرتع برای چرای حیوانات مانند گاو یا کاهش مصرف گوشت استفاده می شود. کمک به کاهش تاثیر آب و هوای شدید و جلوگیری از کمبود مواد غذایی و افزایش قیمت محصولات با کشت مستقیم غذا برای انسان و نه دام. مزیت دوم این است که گازهای گلخانه‌ای را نیز کاهش می‌دهد زیرا چرا و تغذیه دام حدود 80 درصد زمین‌های کشاورزی زمین را مصرف می‌کند، همه چیز از دوشیدن گاو گرفته تا جنگل‌زدایی انبوه و ایجاد مراتع باعث انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌شود، بنابراین تغییرات رژیم غذایی برای برآورده کردن این دو ضروری است. دانشمندان می‌گویند محدودیت درجه تغییر دمای جهانی، به ویژه از آنجایی که می‌توان غذاهای گیاهی قابل مقایسه با مواد مغذی را با تأثیر کمتری بر آب و هوا یافت. از دولت ایالات متحده می‌خواهیم تا این موضوع را برای دستورالعمل‌های رژیم غذایی 2025-2030 در نظر بگیرد و تغییرات رژیم غذایی را پیشنهاد کند که باید اجرا شود. غذا به مهمانان در حالی که سفری به سوی رژیم های غذایی پایدارتر ارائه می دهد تلاش باید خود را تطبیق دهد، یا به این دلیل که افزایش تعداد امواج گرما ناامنی غذایی را افزایش می دهد یا به این دلیل که مصرف کنندگان متوجه شده اند که چه چیزی در خطر است و گزینه های غذایی پایدارتر. درخواست خواهد شد با جدی گرفتن سیستم غذایی ما، بخش مهمان نوازی فقط می تواند انعطاف پذیرتر شود. در واقع غذا تاثیر مهمی بر کیفیت خدمات هتل ها و رستوران ها دارد. برای آن مؤسسات مهم است که اطمینان حاصل کنند که می توانند با کمبود مواد غذایی مقابله کنند. علاوه بر این باید مسئولیت پذیر بوده و در سبزسازی سیستم غذایی نقش فعالی داشته باشند. در مورد نوآوری پروتئین چطور؟ غذاهای نوآورانه، رژیم های غذایی بدون گوشت و اختراع مجدد زباله های غذایی از سوی دیگر، نوآوری هرگز متوقف نمی شود و کنجکاوی انسان می تواند جهان را نجات دهد. کارآفرینان در حال توسعه نوآوری های غذایی برای ارائه جایگزین هایی برای مصرف گوشت هستند. به زودی امکان یافتن مرغ سرخ شده وگان در سوپرمارکت ها و جایگزین های بیشتر پنیر وگان وجود خواهد داشت. استارت‌آپ‌ها و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی روی منابع جایگزین پروتئین و غذاهای جدید کار می‌کنند. شرکت ایر پروتئین گوشت هوا را از هوا تولید می کند. آنها عناصر موجود در هوا را با استفاده از فرآیندی مشابه نحوه تولید ماست به پروتئین پایدار تبدیل می کنند. OmniFoods در حال توسعه نوآوری هایی برای ترویج یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاه است. به موازات آن، کارآفرینان دیگری نیز رستوران های فست فود راه اندازی می کنند و غذاهای سالم و گیاهی را به مشتریان عرضه می کنند. استارت‌آپ‌های بیشتری به گوشت‌های پرورش‌یافته روی می‌آورند و گوشت را در آزمایشگاه‌ها با استفاده از علم سلول (بدون کشتن حیوانات) پرورش می‌دهند. یک جایگزین شناخته شده، اما اجرای آن چالش برانگیزتر است زیرا استانداردهای بصری و طعم غربی را برآورده نمی کند، حشرات است. به عنوان مثال، کرم‌های خوراکی یک منبع پروتئینی سازگار با محیط زیست با طعمی شبیه گوشت هستند و قبلاً به عنوان میان وعده برای حیوانات خانگی استفاده می‌شدند. به عنوان مثال، Loopworm، یک استارت آپ کشاورزی که از حشرات برای تولید محصولات جدید مبتنی بر زیست استفاده می کند، 3.4 میلیون دلار بودجه بذر از سرمایه گذاران برجسته جمع آوری کرده است. کرم بخارپز یا جیرجیرک سرخ شده می تواند غذای آینده ما باشد. به یاد داشته باشید که کلمه انتوموفاژی، عمل خوردن حشرات، به زودی رایج خواهد شد. علاوه بر این، فرآیندهای جدید پخت و پز حشرات برای ایجاد طعمی مشابه آنچه مردم در غرب به آن عادت دارند، آزمایش می شوند. چاپگرهای سه بعدی مواد غذایی می توانند این ظروف حشرات را از نظر بصری جذاب کنند. اگر ایده های غذایی جدید را وسوسه انگیز نمی دانید، می توانید نگاهی تازه به میوه های موجود بیندازید. به گفته محققان، ممکن است به زودی میوه نان را در قفسه ها ببینیم، جایگزینی سرآشپزهای جدید روند جدیدی است. بیشتر و بیشتر مردم نگران توسعه پایدار هستند. دولت‌ها شرکت‌ها را تشویق می‌کنند تا کشاورزی را پیش ببرند و روی محصولات جدید و فرآیندهای کشاورزی کار کنند که می‌تواند تغییرات آب و هوایی را کاهش داده و امنیت غذایی را تقویت کند. دبی در حال ایجاد یک اکوسیستم جدید برای تجارت کشاورزی است. مصرف کنندگان جوان تر، Gen Z، خواهان محصولات پایدار و سالم هستند. سلبریتی ها شروع به سرمایه گذاری در استارتاپ های پایداری مانند Back To the Roots کرده اند، یک سرمایه گذاری باغبانی خانگی که با کنجکاوی در کلاس اخلاق تجاری در کالج برانگیخته شده است. کشاورزی عمودی در داخل ساختمان همچنین می تواند با ارائه رویکردهای جدید برای تولید مواد غذایی، آینده کشاورزی را متحول کند، که به ویژه در مواقعی که زمین های کشاورزی کمبود دارند، مهم است. آشفتگی فعلی در کشاورزی منجر به آشفتگی در بازارها می شود و راه حل های ممکن زیادی برای ناامنی غذایی وجود دارد، اما چالش توسعه این نوآوری ها تا حد تولید انبوه حل نشده باقی مانده است. راه دیگر برای حرکت به سمت مصرف پایدار، مقابله با مشکل ضایعات مواد غذایی است، همانطور که یکی از سرآشپزها با تولید طیف وسیعی از بستنی ها و شربت های ساخته شده از مواد اضافی جمع آوری شده از کشاورزان و تولیدکنندگان انجام می دهد. غم انگیز است که در زمانی که بشریت با کمبود مواد غذایی مواجه است، زباله های مواد غذایی بیشتر از پلاستیک یا کاغذ به محل های دفن زباله سرازیر می شود. یکی از راه حل ها یافتن راهی برای گرد هم آوردن سریع و به موقع خریداران و فروشندگان برای جلوگیری از ورود محصولات آلوده است. Tridge، یک استارت آپ کره جنوبی که خریداران و فروشندگان محصولات کشاورزی جهانی را در بیش از 150 کشور با ارائه قیمت های مقرون به صرفه به هم متصل می کند، تاکنون 37 میلیون دلار با ارزش 2.7 میلیارد دلاری جذب کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید