انواع کیک اسفنجی – کجارو



در این مطلب با طرز تهیه کیک اسفنجی آشنا می شویم و همچنین طرز تهیه کیک اسفنجی مرمری و کیک خامه ای را با هم مرور می کنیم. سلب مسئولیت: تیم تحریریه کجارو در تهیه این محتوای تبلیغاتی شرکت نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد. کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین کیک هاست. به طور گسترده ای در صنعت دسر در سراسر جهان استفاده می شود. کیک اسفنجی به عنوان کیک پایه در پخت و تهیه انواع کیک های مناسبتی شناخته می شود. البته کیک اسفنجی همراه با نوشیدنی های گرم برای صبحانه و شام نیز سرو می شود. در بیشتر موارد، کیک اسفنجی با طعم پیش فرض وانیلی تهیه می شود. اما می توانیم با افزودن مواد دیگر طعم آن را تغییر دهیم. مثلا اگر بخواهیم این کیک خوشمزه را با کاکائو درست کنیم، می توانیم مقدار آرد را کم کنیم و به جای آن از پودر کاکائو استفاده کنیم. طرز تهیه کیک اسفنجی مواد لازم برای 4 نفر آرد سفید 2.5 لیوان شیر 1 پیمانه 5 تخم مرغ شکر 1.5 پیمانه وانیل 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری طرز تهیه کیک اسفنجی اولین مرحله برای تهیه کیک اسفنجی این است که فر را طوری آماده کنیم که نرویم. باید صبر کنید تا فر را گرم کنید تا خمیر کیک آماده شود. چون اگه فر داغ نباشه ممکنه کمتر از پف کیک باشه. مرحله دوم برای تهیه یک کیک ساده ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و در دو کاسه جدا قرار دهید. سپس زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف بزرگی بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کرمی و کشدار شود. مرحله سوم: در این مرحله سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا کاملا کف کند و حجمشان زیاد شود. در این مرحله باید سفیده ها را هم بزنیم تا وقتی کاسه را برگردانید سفیده ها روی زمین نریزند. در مرحله چهارم در این مرحله شیر را به ظرف حاوی زرده اضافه می کنیم و سپس سفیده را کم کم اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا مواد داخل ظرف یکدست شود. بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند آرد را اضافه کنید. مرحله پنجم برای این منظور آرد سفید را دو بار الک کنید تا یکدست شود. این کار از جمع شدن آرد در هنگام مخلوط شدن با مواد دیگر جلوگیری می کند. پس از الک کردن آرد، بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. مرحله ششم: در این مرحله آرد را کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید. اگر آرد را مستقیم در ظرف بریزید، احتمال گلوله شدن آرد زیاد است. بنابراین لازم است این مرحله را با حوصله و دقت کافی انجام دهید تا در انتها کیکی با بافت خوب و پف مناسب داشته باشید. مرحله هفتم بعد از اضافه کردن تمام آرد به بقیه مواد به سراغ قالب کیک می رویم. در این مرحله لازم است قالب را با چند قطره روغن چرب کنید. البته می توانید به جای چرب کردن قالب از کاغذ روغنی استفاده کنید. مرحله هشتم بعد از آماده شدن قالب، مایه کیک را داخل قالب بریزید. سپس کیک را در فری که با دمای 180 درجه گرم کرده ایم قرار می دهیم تا آماده شود. برای تهیه کیک اسفنجی حدود 40 تا 45 دقیقه زمان لازم است. مرحله نهم: فرهای مختلف دمای متفاوتی دارند، بعد از 30 دقیقه بررسی کنید که کیک زیاد در فر بماند و خشک نشده باشد. یک روش قدیمی برای تشخیص زمان پخت کیک استفاده از خلال دندان است. مرحله 10: وقتی کیک را از فر خارج کردید، یک خلال دندان را داخل بدنه کیک فرو کنید. اگر به خلال دندان نچسبید کیک شما کاملا پخته است. بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید کمی خنک شود سپس آن را از قالب خارج کنید. طرز تهیه کیک اسفنجی مرمر مواد کیک مرمر: تخم مرغ 3 عدد، روغن مایع 2 لیوان، 2/3 لیوان شیر، 1/2 لیوان شکر، 1 لیوان وانیل، 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک مرمر خانگی مرحله اول برای تهیه کیک مرمر ابتدا فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس آرد را با بکینگ پودر داخل الک بریزید و سه بار الک کنید. مرحله دوم، در این زمان تخم مرغ را با شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید. سپس با همزن برقی پنج تا هفت دقیقه بزنید تا مخلوط تخم مرغ حالت کرمی و کشدار پیدا کند سپس روغن را اضافه کنید. مرحله سوم حالا تخم مرغ را با همزن برقی یک دقیقه هم میزنیم تا یکدست شود سپس شیر را اضافه میکنیم و دوباره با همزن برقی هم میزنیم. تا یکدست شود پس از آن مخلوط آرد را در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم. در مرحله چهارم در این مرحله کیک را با کفگیر از یک طرف به طرف دیگر تکان می دهیم. سپس خمیر کیک را با سرعت کم با همزن برقی به مدت 20 ثانیه هم میزنیم تا گلوله های آرد داخل مایه کیک باز شود. مرحله پنجم خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس روی یک قسمت کیک پودر کاکائو می ریزیم و با کفگیر در یک جهت پخش می کنیم. هم می زنیم تا پودر کاکائو در مواد حل شود. مرحله ششم: در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری آرد را به قسمت دوم مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کیک یکدست شود. سپس قالب مناسبی انتخاب می کنیم و داخل آن را با کره سرد می مالیم و آرد می پاشیم. حالا قالب را برگردانید تا آرد اضافی از قالب خارج شود. سپس مایه کیک ساده را داخل قالب می ریزیم. سپس به همان مقدار مایه کوکو روی آن می ریزیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مایه کیک تمام شود. مرحله هفتم این مرحله این است که به کمک سیخ چوبی روی کیک طرحی می زنیم به این صورت که با سیخ چوبی از مرکز کیک به طرفین بکشیم. . سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و کیک را به مدت 45 دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا بپزد. بعد از این مدت کیک را تست می کنیم. مرحله هشتم: برای این کار یک سیخ چوبی یا خلال دندان وسط کیک بچسبانید و آن را بردارید و اگر خمیر کیک نچسبد کیک کاملا پخته شده است. سپس قالب کیک را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود. طرز تهیه کیک خامه ای مواد لازم برای تهیه کیک خامه ای: 1 لیوان شکر: 1 لیوان آرد سفید: 1 لیوان تخم مرغ: 3 تخم مرغ وانیل: 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری خامه ترش فرم گرفته: به مقدار لازم روغن مایع: 1 عدد لیوان طرز تهیه کیک خامه ای ابتدا فر را روی 180 درجه قرار می دهیم و در ظرف مناسبی تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم تا سفید و کشدار شود. در مرحله بعد روغن را به مایه کیک اضافه کنید. مواد را به مدت 1 دقیقه اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آرد و بکینگ پودر را خوب الک کرده و آرد و شیر را به آرامی به مخلوط کیک اضافه کنید و خمیر را با کفگیر شیرینی پزی مخلوط کنید. سپس کف قالب را خوب چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس قالب را به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. وقتی کیک اسفنجی آماده شد آن را از وسط نصف کنید. روی لایه زیرین کیک کمی شیر بریزید تا خیس شود. برای خوردن اگر می خواهید کیک خامه ای آناناسی یا پرتقالی درست کنید، می توانید به جای شیر، در لایه زیرین کیک خامه ای، آب آناناس یا آب پرتقال بریزید. خامه را با همزن خوب هم بزنید. سپس خامه فرم گرفته را روی لایه زیرین کیک بمالید تا بافت خامه ای روی کیک ایجاد شود. سپس برش هایی از میوه مورد علاقه خود را روی خامه قرار دهید، می توانید به جای میوه از گردو نیز استفاده کنید و اگر می خواهید کیک با خامه پر شود خامه را اضافه کنید. دوباره با برش های میوه یا گردو بریزید. اگر ترجیح می دهید یک کیک خامه ای ساده درست کنید، می توانید فقط هنگام پخت این کیک از خامه استفاده کنید، سپس لایه دوم کیک را روی لایه اول قرار دهید و مرحله سفت کردن را مانند تصویر تکرار کنید. انجام دادن. می توانید خامه را روی تمام سطح کیک بمالید و سپس روی کیک را تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید